Search Results for "mate"

Søker...

No Results

Satema-gruppen

Satema är den kompletta leverantören av kvalitetsprodukter för reglering och distribution av el. Med modern produktionsutrustning, duktiga arbetare och ingenjörer inom flera discipliner kombinerar vi vår kunskap och erfarenhet för att leverera förstklassiga produkter och tjänster till marknaden.

Satema grundades i Norge 1963 och etablerade ett dotterbolag i Sverige 2005.

Vem är Satema?

Satema-gruppen (Satema AS, Satema Moelv AS, Satema AB, Satema Baltic, Skaaret AS , Eltavle Grenland AS & Öksnes Teknik AS) har sedan 1963 utvecklat och tillverkat professionella nätaggregat till våra kunder. Vi har huvudkontor i Oslo, filialer i Sverige och Lettland, samt produktion i Moelv, Stange, Porsgrunn och i Riga. Våra produkter sträcker sig från tillfällig till permanent installation, med produkter som tilfällig el, elcentraler, generatorer med mera. Satema är idag en betydande leverantör till kunder inom bygg- och anläggningsbranschen, offentliga och privata företag, entreprenörer, e-verk, försvarsmakten, hjälporganisationer och uthyrningsföretag. Mångfalden av produkter och vår tvärvetenskapliga erfarenhet och kunskap gör Satema idag till ett unikt företag inom elsegmentet.

Satema-gruppen har cirka 160 anställda och en omsättning 2021 på knappt 400 miljoner SEK.

Satema är en del av United Power Gruppen.

 

Strömförsörjning från A till Ö

Satema levererar produkter och tjänster som hjälper våra kunder med säker och pålitlig strömförsörjning från A till Ö. Redan från första spadtaget är Satema på plats med tillfällig el och reservkraft. När byggnaden är klar levererar Satema smarta, pålitliga och energieffektiva lösningar för strömförsörjning och eldistribution. Men vi levererar också längs infrastruktur som tunnlar, vägar och offentliga platser lösningar för säker och pålitlig strömförsörjning.

Våra värderingar

Kompetent – Förmågan att mobilisera kunskap, erfarenhet, färdigheter, attityder och värderingar

Innovativ – Framåtsträvande, flexibel, förändringsbenägen, nyfiken och hungrig

Ansvarstagande – Etisk, pålitlig, kvalitetsmedveten, kund- och lösningsfokuserad

Lagspelare – Samarbetsvillig, generös, omtänksam, respektfull och inkluderande