Search Results for "mate"

Søker...

No Results
Tillfällig El, Mekanisk specialtillverkning

Behov for spesialtilpasning?

Vi erbjuder specialanpassning av produkter på vår fabrik i Moelv

Mekanisk spesialproduksjon

Mekanisk specialtillverkning hos Satema Moelv är grunden för vår produktion. Här designas och byggs allt som senare ska färdigställas med elmontage på vår fabrik. Produktsortimentet är mycket brett och omfattar kapslingar och skåp för byggkraft, anläggningskiosker samt ballasthus/containrar för reservkraftsaggregat, transformatorkiosker och en rad andra produkter där aluminium är råvaran.

Satema har stor kompetens inom specialmekanisk tillverkning

Vår avdelning för mekanisk specialtillverkning här egen produktionslokal i Moelv som etablerades 1967. Vi har stor kunskap i ämnet, nyutveckling är i fokus och vi arbetar nära kunden för att anpassa produkterna efter önskemål och behov.

Avdelningen producerar även dubbelväggiga aluminiumskåp för användning där tekniska lösningar ska placeras utomhus, och där skydd mot olika väderförhållanden är avgörande.

Modern maskinpark

Vårt moderna maskineri kombinerat med lång erfarenhet av konstruktion av elektromekaniska produkter gör att vi snabbt och kostnadseffektivt kan möta kundens krav och förväntningar.

Produktion

Produktionslinjen börjar med en stans-/nibblemaskin. Det är en Amada EM2510 med 20 ton presskraft, 45 verktygsstationer och plats för ett plåtformat på 1250x2500mm. Den är ihopbyggd med en Amada MP250 in- och utmatare med 2 pallstationer avsedda för 1250×2500 plåt. Kombinationen gör att anläggningen kan lämnas utan tillsyn under en stor del av tiden. Anläggningen är mycket flexibel och lämpar sig för produktion av små och medelstora serier.

Plåtarna går sedan in i 2 bockningspressar. Amada HFE5012-C kan bryta plåtbitar upp till 1250 mm med 50 ton tryck, medan vår stora Amada HFE8025-C brytpress bryter plåtar upp till 2500 mm med 80 ton tryck.

Har 3 st manuella svetsstationer varav vi har 2 TIG-svetsare och 3 MIG-svetsare.

Vi svetsar även stålkonstruktioner.

Våra största produkter lackeras på vår våtlackeringsanläggning.