Search Results for "mate"

Søker...

No Results
Elcentraler

Satema AS köper Eltavle Grenland AS

Den 31 oktober ingick Satema AS och Eltavle Grenland AS ett slutligt avtal om förvärv av den traditionella tavlaverksamheten i Porsgrunn.

Eltavle Grenland AS grundades första gången 1977 som ”Lunde og Rougthvedt AS” och har 45 års erfarenhet av tillverkning och montering av elcentraler och styrskåp. Företaget har 14 anställda och omsätter knappt 20 miljoner NOK och är en solid och respekterad marknadsaktör. Bolaget ska stärka Satemas position inom växel och öka både kapacitet och geografisk täckning.

Eltavle Grenland AS ingår numera i Satema-gruppen (Satema Moelv AS, Skaaret AS, Satema AB och Satema Baltic AS) som sedan 1960-talet har utvecklat, tillverkat och handlat produkter och tjänster för tillförlitlig strömförsörjning till en lång rad kunder.

Produkterna och tjänsterna sträcker sig från mekanisk produktion och elektrisk utrustning för både tillfällig och permanent installation, samt nödkraft och reservkraft som batterier och generatorer. Företaget är en betydande leverantör till kunder inom bygg- och anläggningsbranschen, offentliga och privata företag, entreprenörer, installatörer, e-verk, försvarsmakten, hjälporganisationer och uthyrningsföretag inom elbranschen. Satema-koncernen har cirka 160 anställda och omsatte 2021 407 miljoner NOK med kontor i Norge, Sverige och Lettland.