Search Results for "mate"

Søker...

No Results
Allmänt

Satema vinnare av Sustainability Impact Award Norge 2022!

Satema AS och Skaaret AS fick priset som vinnare av Sustainability Impact Awards i Norge vid Schneider Electric Innovation Hub på Ryen i Oslo.

Satema og Skaaret mottar Sustainability Impact Award 2022

Satema var även en av de 12 europeiska finalisterna i det globala urvalet och sticker därmed även ut på internationell nivå.

Motiveringen från Schneider Electric:

Satema är en av landets mest framåtblickande leverantörer av produkter och tjänster för säker och pålitlig strömförsörjning från A till Ö; från första spadtaget med lösningar för byggkraft och reservkraft, till bostads- och kommersiella byggnader, med smarta, pålitliga och energieffektiva lösningar för infrastruktur och eldistribution. Med sina produkter, lösningar och tjänster hjälper Satema kunderna att använda energin mer effektivt.

Satema använder vidare sin erfarenhet och expertis från smart eldistribution i byggnader för att utveckla innovativa systemlösningar för infrastruktur och eldistribution på byggarbetsplatser (Tillfällig el). Byggverksamhet är världens största landbaserade industri. Satema sänker med sin teknik och sina lösningar tröskeln för interaktion, digitalisering och energieffektivisering för alla aktörer i detta segment, vilket blir avgörande för att nå de ambitiösa hållbarhetsmålen för bygg- och anläggningsbranschen!

Vi i Satema AS och Skaaret AS är stolt Schneider Electric EcoXpert partner och har under ett antal år hjälpt våra kunder med hållbara, digitala och energieffektiva lösningar för eldistribution. Vi är ödmjuka och stolta över både nomineringen och vinsten i Sustainability Impact Awards Norge! Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete kring energieffektiviseringen av alla delar av elbranschen tillsammans med Schneider Electric!
Bekanta dig med Skaaret AS